Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Harkema

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Harkema (gemeente Achtkarspelen, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld brand, diefstal, blikseminslag, vandalisme. Onder andere bij Aegon, HEMA of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. droogtrommel of bijvoorbeeld een defecte computer. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Harkema ontdek je via onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket maar ook Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
(Regio) nummer0512 (+31512)
Bewoners Harkema28007
Postcodes9280
BuurtenNoord
Plaatsen in de omgevingverzekering-de-westereen, inboedelverzekering-feanwalden, polis-suwald, verzekering-jistrum, verzekeringspakket-earnewald en garyp
inboedelverzekering-harkema

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Harkema juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in je appartement. Van bestek tot ook schoenen: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle spullen die je los in huis hebt staan. Als een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot Interpolis: heel veel verschillende opties. De kosten liggen gewoonlijk tussen €5 en ongeveer €13. Het bedrag kent zijn oorsprong in onder andere type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Centraal Beheer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9280), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Harkema)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Aan de hand van onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal Inboedelverzekering Allrisk of wat te denken van Unigarant Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9280, 9281? Vergelijk direct via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Harkema

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag bedraagt soms wel €11,50 bij De Goudse, Lancyr of Bovag. Geholpen door de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Harkema.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Harkema vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en ook: je morst bier over het tapijt van een vriend. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Noord, Centrum, Zuid.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

Q. van Beek, Harkema (juni 2024)