Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Westereen

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in De Westereen (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, vandalisme, brand, diefstal. Onder andere bij DAK, De Goudse of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kampeerartikelen of wat te denken van een kapotte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van De Westereen detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Reaal pakket maar ook Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
Regionummer0511 (+31511)
Bewoners De Westereen19015
Postcodes9270
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-feanwalden, inboedelverzekering-suwald, polis-earnewald, verzekering-noardburgum, verzekeringspakket-garyp en sumar
inboedelverzekering-de-westereen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in De Westereen november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van sieraden t/m overjassen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot ook Klaverblad: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €6 tot ruim €12,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (9270), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in De Westereen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier zie je alleen nog aanbieders die in lijn zijn met jouw behoeftes. In de volgende stap selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9270, 9271? Bekijk nu op deze site alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in De Westereen

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Generali Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag bedraagt soms wel €9,00 bij HEMA, Nederlanden van Nu of ANWB. Geholpen door de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in De Westereen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor De Westereen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt iets kapot of: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Oost, Zuid, West.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop of een gehoorapparaat.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

X. Dekker, De Westereen (november 2023)