Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Earnewâld

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Earnewâld (gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. bliksem, brand, inbraak, water. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Huis In Eén Verzekeringen of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. linnengoed en/of een defecte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Earnewâld achterhaal je met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
Netnummer0511 (+31511)
Inwoners Earnewâld32077
Postcodes9264
BuurtschappenBurgum
Plaatsen in de omgevingverzekering-garyp, inboedelverzekering-sumar, polis-eastermar, verzekering-hurdegaryp, verzekeringspakket-jistrum en noardburgum
inboedelverzekering-earnewald

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Earnewâld november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van koffiezetapparaat t/m laptop: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €8,75 en ongeveer €10,25. De premie komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9264), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Earnewâld)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn nowGo Opstalverzekering Comfort of misschien Turien & Co Woonpakketverzekering Premium. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw voorwaarden. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9264? Bekijk zelf online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Earnewâld

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €9,50 bij Generali, Nederlanden van Nu of Allianz. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Earnewâld.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Earnewâld biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen en: je stoot iemands vaas van tafel. De waarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een verrekijker.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

L. de Koning, Earnewâld (november 2023)