Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Jistrum

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Jistrum (gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, storm. Bij ondernemingen als Allianz, Delta Lloyd of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. ijskast of denk aan een gestolen laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Jistrum achterhaal je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en/of Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
Netnummer0512 (+31512)
Bewoners Jistrum32077
Postcodegebied9258
BuurtenBurgum
Naburige plaatsenverzekering-noardburgum, inboedelverzekering-ryptsjerk, polis-tytsjerk, verzekering-ureterp, verzekeringspakket-hurdegaryp en burgum
inboedelverzekering-jistrum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Jistrum november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van bestek tot ook prothesen(gebit e.a.): een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot De Goudse: de keuze is enorm. De kosten liggen gewoonlijk tussen €9,5 en ongeveer €13,75. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Allsecur pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9258), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Jistrum)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of Turien & Co Woonhuisverzekering Prima. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Hierdoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij jouw zoekopdracht. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9258? Vergelijk direct op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Jistrum

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij ZLM, Independer of ANWB. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Jistrum.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Jistrum biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: u laat iets waardevols vallen en bijvoorbeeld: je stoot iemands iphone van tafel. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en kleding.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

M. Hermans, Jistrum (november 2023)