Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Suwâld

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Suwâld (gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, bliksem. Bij bedrijven als ABN AMRO, Univé of Independer. Denk aan schade aan computer of wat te denken van een defecte televisie. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Suwâld sluit je af door gebruik te maken van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
(Net) nummer0511 (+31511)
Inwoners Suwâld32077
Postcodes9265
WijkenBurgum
Plaatsen in de regioverzekering-earnewald, inboedelverzekering-garyp, polis-sumar, verzekering-tytsjerk, verzekeringspakket-eastermar en jistrum
inboedelverzekering-suwald

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Suwâld november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in een woongelegenheid. Van meubilair tot bank: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé t/m HEMA: er valt veel te kiezen. De kosten lopen op van €9,75 tot wel €11,75. De premie wordt berekend op basis van onder andere het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: BLG wonen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9265), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Suwâld)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Unigarant Inboedelverzekering of wat te denken van Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9265? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Suwâld

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €10,50 bij Generali, REAAL Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Middels een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Suwâld.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Suwâld vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond springt iemand omver en ook: een kunstwerk laten vallen. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en viool.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

D. Peeters, Suwâld (november 2023)