Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Garyp

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Garyp (gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, vandalisme, storm, water. Bijvoorbeeld bij Bovag, EAG Assuradeuren of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan ionisator of denk aan contant geld en waardebonnen. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Garyp sluit je af via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Allsecur pakket en FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
Regionummer0511 (+31511)
Aantal inwoners Garyp32077
Postcodes9263
BuurtenBurgum
Plaatsen in de buurtverzekering-sumar, inboedelverzekering-eastermar, polis-jistrum, verzekering-burgum, verzekeringspakket-noardburgum en ryptsjerk
inboedelverzekering-garyp

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Garyp november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in huis. Van serviesgoed tot speelgoed: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal t/m Interpolis: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8 tot wel €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere het soort dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9263), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Garyp)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn nowGo Woonverzekering Bewust of juist Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid). Onze tip: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vind je maatschappijen die rijmen met je eigen uniek vraag. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9263? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en vindt de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Garyp

 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Generali Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €12,75 bij De Goudse, Reaal of ANWB. Door middel van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Garyp.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Garyp vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: een laptop laten vallen. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera of een gehoorapparaat.

‘Perfecte service en online declaren

Y. Visser, Garyp (november 2023)