Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noordoostpolder

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Noordoostpolder (gemeente Noordoostpolder, Flevoland)? Met behulp van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als inbraak, water, vandalisme, storm. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. studieboeken of denk aan schade aan je smartphone. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Noordoostpolder achterhaal je met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket of InShared pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
Netnummer0527 (+31527)
Aantal inwoners Noordoostpolder46439
Postcodegebieden8309
WijkenEmmeloord
Plaatsen in de buurtverzekering-Noordenveld, inboedelverzekering-Noord-Beveland, polis-Nissewaard, verzekeringspakket-Nijmegen, Nijkerk en verzekeraar-Nieuwkoop
inboedelverzekering-noordoostpolder

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Noordoostpolder juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in de woning. Van aquarium tot ook relaxfauteuil: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot en met ING: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8,25 tot ruim €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Europeesche dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (8309), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Noordoostpolder)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of juist Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8309? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Noordoostpolder

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €13,75 bij FBTO, Nederlanden van Nu of DAK. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Noordoostpolder.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Noordoostpolder vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurman en: een iphone laten vallen. De waarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn bezittingen op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een gehoorapparaat.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

P. Maas, Noordoostpolder (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente