Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noord-Beveland

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Noord-Beveland (gemeente Noord-Beveland, Zeeland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. blikseminslag, diefstal, vandalisme, brand. Bij ondernemingen als Allsecur, Zelf of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan zonnebank en/of schade aan elektrische apparatuur. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Noord-Beveland achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan Reaal pakket of OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Regionummer0113 (+31113)
Aantal inwoners Noord-Beveland7421
Postcodes4490
BuurtenKortgene
Plaatsen in de buurtverzekering-Nissewaard, inboedelverzekering-Nijmegen, polis-Nijkerk, verzekeringspakket-Nieuwkoop, Nieuwegein en verzekeraar-Neerijnen
inboedelverzekering-noord-beveland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Noord-Beveland november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van tafelbestek t/m dassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies schommelen tussen €6,25 tot aan €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (4490), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Noord-Beveland)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld HEMA Woonverzekering of wat te denken van Delta Lloyd Combinatieverzekering. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Zodoende vind je verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4490, 4491? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Noord-Beveland

 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,25 bij Delta Lloyd, ING of Aon Direct. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Noord-Beveland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Noord-Beveland biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items in de tuin en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een e-reader & drumstel.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

H. Bakker, Noord-Beveland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente