Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noordenveld

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Noordenveld (gemeente Noordenveld, Drenthe)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. water, inbraak, storm, bliksem. Bij partijen als Avéro Achmea, Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan bestek en/of een beschadigde vloer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Noordenveld ontdek je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket of Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Aantal inwoners Noordenveld31039
Postcodegebieden9335
BuurtschappenRoden
Plaatsen in de buurtverzekering-Noord-Beveland, inboedelverzekering-Nissewaard, polis-Nijmegen, verzekeringspakket-Nijkerk, Nieuwkoop en verzekeraar-Nieuwegein
inboedelverzekering-noordenveld

Inboedelverzekeringen vergelijken in Noordenveld december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van sieraden tot en met matrassen: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden t/m Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. Tarieven schommelen tussen €5,75 tot ruim €10,75. Het bedrag wordt berekend op basis van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bruns ten Brink dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9335), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Noordenveld)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat verschillend. Geholpen door de vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Univé Inboedelverzekering (EUG) of wat te denken van Delta Lloyd Combinatieverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor zie je alleen nog maatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9335? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Noordenveld

 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €13,75 bij Delta Lloyd, REAAL Verzekeringen of ABN AMRO. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Noordenveld.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Noordenveld vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman of: je gooit een glas cola over de bank van iemand. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & kleding.

‘Mijn woning in goede handen

Familie. Kuijpers, Noordenveld (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente