Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuw-Weerdinge

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Nieuw-Weerdinge (gemeente Emmen, Drenthe)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, vandalisme, storm, wateroverlast. Bij ondernemingen als ANWB, Univé of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan diepvriezer of denk aan beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuw-Weerdinge detecteer je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld SNS pakket en NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
(Regio) nummer0591 (+31591)
Inwoners Nieuw-Weerdinge107584
Postcodegebied7830
WijkenNieuw-Weerdinge
Plaatsen in de omgevingverzekering-collendoorn, inboedelverzekering-rheezerveen, polis-heemserveen, verzekering-radewijk, verzekeringspakket-diffelen en rheeze
inboedelverzekering-nieuw-weerdinge

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuw-Weerdinge juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in een woongelegenheid. Van koelkast tot aan schoonmaakartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot aan FBTO: er valt veel te kiezen. Tarieven schommelen tussen €5,5 en ongeveer €13,75. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Delta Lloyd dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7830), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nieuw-Weerdinge)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of wat te denken van Bruns ten Brink Brand Combi Compleet. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7830, 7831? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nieuw-Weerdinge

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €13,75 bij Unigarant, REAAL Verzekeringen of Avéro Achmea. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Nieuw-Weerdinge.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Nieuw-Weerdinge vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn waardevolle items onderweg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader + een muziekinstrument.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

I. Vink, Nieuw-Weerdinge (juli 2024)