Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rheezerveen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Rheezerveen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Dankzij een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, vandalisme, blikseminslag, diefstal. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Ditzo of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. (sport)kleding of bijvoorbeeld schade aan een vloerkleed. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Rheezerveen sluit je af via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket en/of Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Inwoners Rheezerveen59687
Postcodegebied7797
BuurtenAne
Plaatsen nabijverzekering-heemserveen, inboedelverzekering-diffelen, polis-rheeze, verzekering-holtheme, verzekeringspakket-hoogenweg en venebrugge
inboedelverzekering-rheezerveen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Rheezerveen mei 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van mixer tot aan cv-ketel: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot aan Interpolis: heel veel verschillende opties. De kosten lopen op van €7,25 tot ruim €12,75. De premie wordt bepaald door zaken als het soort dekking, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: DAK dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (7797), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Rheezerveen)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de polisvergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei of FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij jouw zoekopdracht. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7797? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Rheezerveen

 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €11,50 bij HEMA, Lancyr of DAK. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Rheezerveen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Rheezerveen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over het tapijt van de buurman of: je stoot iemands laptop van tafel. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera + sieraden.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

X. Blom, Rheezerveen (mei 2021)