Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Collendoorn

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Collendoorn (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, vandalisme. Bij bedrijven als ANWB, Delta Lloyd of Nederlanden van Nu. Je kunt dan denken aan schade aan staafmixer of bijvoorbeeld schade aan een vloerkleed. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Collendoorn ontdek je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Avéro Achmea pakket en Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0523 (+31523)
Bewoners Collendoorn59687
Postcodegebieden7798
BuurtenAne
Naburige plaatsenverzekering-rheezerveen, inboedelverzekering-heemserveen, polis-diffelen, verzekering-anerveen, verzekeringspakket-rheeze en hoogenweg
inboedelverzekering-collendoorn

Inboedelverzekeringen vergelijken in Collendoorn mei 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in een woongelegenheid. Van vriezer t/m kinderwagen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz tot ook Europeesche: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €6,75 tot aan €11,5. De premie wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: De Goudse dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (7798), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Collendoorn)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is weer anders. Met behulp van de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn HEMA Woonverzekering of ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeraars die in lijn zijn met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7798? Bekijk zelf online alle maatschappijen en check de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Collendoorn

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • ZLM Gezinspakket
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,25 bij SNS, London Verzekeringen of DAK. Door middel van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Collendoorn.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Collendoorn staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt iets kapot en ook: je morst bier over een meubel van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en sportuitrusting.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

Y. Dijkstra, Collendoorn (mei 2021)