Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Diffelen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Diffelen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als bliksem, water, brand, vandalisme. Bij bedrijven als Allsecur, Ditzo of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan diversen of wat te denken van een gestolen computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Diffelen bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket en/of InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Bewoners Diffelen59687
Postcodegebied7795
BuurtschappenAne
Plaatsen nabijverzekering-rheeze, inboedelverzekering-hoogenweg, polis-venebrugge, verzekering-anevelde, verzekeringspakket-radewijk en anerveen
inboedelverzekering-diffelen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Diffelen mei 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in de woning. Van tafelbestek tot ook stofzuiger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €4,5 en ongeveer €10,75. De premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bruns ten Brink dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (7795), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Diffelen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Opstalverzekering Royaal of misschien Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw eisen. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7795? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Diffelen

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen goedkoop verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,00 bij Europeesche, London Verzekeringen of ANWB. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Diffelen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Diffelen vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders en: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. Het gemak van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items op weg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop en gitaar.

‘Mijn huis goed verzekerd

V. van de Velde, Diffelen (mei 2021)