Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Goudswaard

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Goudswaard (gemeente Korendijk, Zuid-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als bliksem, storm, vandalisme, inbraak. Bij ondernemingen als BLG wonen, ZLM of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan televisie of wat te denken van gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Goudswaard ontdek je via de vergelijkingstool. Denk aan polissen van SNS pakket maar ook Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
(Net) nummer0186 (+31186)
Aantal inwoners Goudswaard10825
Postcodes3267
BuurtschappenNieuw-Beijerland
Plaatsen nabijverzekering-piershil, inboedelverzekering-nieuw-beijerland, polis-den-bommel, verzekering-goedereede, verzekeringspakket-ooltgensplaat en achthuizen
inboedelverzekering-goudswaard

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Goudswaard juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in je appartement. Van aquarium tot gereedschap: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies variëren van €5,75 tot wel €14,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in factoren als type dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Nationale Nederlanden pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3267), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Goudswaard)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Via de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld ANWB Inboedelverzekering of misschien SNS Woonhuisverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3267? Bekijk zelf op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Goudswaard

 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Generali Woonpakket
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Lancyr Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,00 bij Verzekeruzelf.nl, OHRA of Centraal Beheer. Via een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Goudswaard.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Goudswaard vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands ipad van tafel maar tevens: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman. Het voordeel van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn spullen op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone en sportuitrusting.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

Z. de Jonge, Goudswaard (juni 2024)