Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heinenoord

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Heinenoord (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld brand, blikseminslag, wateroverlast, storm. Bij partijen als ASR Verzekeringen, HEMA of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan verzamelingen of denk aan schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Heinenoord sluit je af dankzij onze vergelijk module. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
Netnummer0186 (+31186)
Aantal inwoners Heinenoord28771
Postcodegebieden3274
WijkenHeinenoord
Plaatsen in de buurtverzekering-westmaas, inboedelverzekering-mijnsheerenland, polis-goudswaard, verzekering-achthuizen, verzekeringspakket-piershil en nieuw-beijerland
inboedelverzekering-heinenoord

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heinenoord juni 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in de woning. Van kleden t/m scheerapparaat: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot en met Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies liggen gewoonlijk tussen €10 tot aan €13. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: OHRA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3274), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Heinenoord)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Klaverblad Inboedelverzekering Budget of misschien FBTO Woonpakket. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vergelijk je verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3274? Bekijk nu online verzekeringsbedrijven en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Heinenoord

 • Aegon Opstal Basis
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Aegon Opstal Basis
 • Aegon Inboedel Basis
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €13,50 bij SNS, Reaal of ABN AMRO. Met behulp van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Heinenoord.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Heinenoord vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

A. Post, Heinenoord (juni 2023)