Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maasland

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Maasland (gemeente Midden-Delfland, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als bliksem, brand, storm, vandalisme. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Verzekeruzelf.nl of SNS. Denk aan schade aan radio of schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Maasland ontdek je aan de hand van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
(Regio) nummer010 (+3110)
Inwoners Maasland18873
Postcodegebieden3155
WijkenSchipluiden
Plaatsen in de regioverzekering-hoek-van-holland, inboedelverzekering-heerjansdam, polis-goudriaan, verzekering-oud-alblas, verzekeringspakket-ottoland en brandwijk
inboedelverzekering-maasland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Maasland oktober 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in huis. Van aquarium tot ook salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen t/m De Goudse: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €4 tot ruim €16,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Polis Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (3155), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Maasland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) of ASR Voordeelpakket (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3155? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Maasland

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €13,00 bij SNS, InShared of BLG wonen. Via deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Maasland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Maasland staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman of: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Schipluiden, Maasland.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera en gitaar.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Dhr. van de Velde, Maasland (oktober 2021)