Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dalem

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Dalem (gemeente Gorinchem, Zuid-Holland)? Via een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als bliksem, storm, vandalisme, brand. Onder andere bij ANWB, Univé of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan broodrooster of een gestolen laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Dalem detecteer je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGorinchem
Regionummer0183 (+31183)
Inwoners Dalem35260
Postcodes4213
BuurtenGorinchem
Naburige plaatsenverzekering-spijk, inboedelverzekering-schelluinen, polis-buurmalsen, verzekering-waardenburg, verzekeringspakket-tricht en meteren
inboedelverzekering-dalem

Inboedelverzekeringen vergelijken in Dalem september 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in huis. Van videorecorder tot en met haarföhn: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een artikel vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van REAAL Verzekeringen tot NowGo: er is nogal wat keuze. Premies lopen op van €4,75 en ongeveer €13,5. Het tarief komt tot stand door o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, regio, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allianz afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (4213), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Dalem)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij onze tool ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk) of wellicht ANWB Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met jouw wensen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4213? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Dalem

 • Aegon Opstal Basis
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,75 bij Ditzo, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Dalem.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Dalem vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurman en: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Gorinchem binnenstad, Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk, Stalkaarsen, Gildenwijk, Schelluinsestraat, Avelingen Oost, Avelingen West, Molenvliet, Laag Dalem, Dalem, Hoog Dalem, Bedrijventerrein Oost, Papland, Schotdeuren, Bedrijventerrein Noord, Landelijk gebied West, Landelijk gebied Noord, Landelijk gebied Oost, Landelijk gebied Zuid.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer of een gehoorapparaat.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

L. Post, Dalem (september 2021)