Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mijnsheerenland

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. brand, storm, blikseminslag, vandalisme. Onder andere bij Allsecur, Unigarant of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan videorecorder of bijvoorbeeld schade aan kleding. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Mijnsheerenland detecteer je via onze adviestool. Denk aan SNS pakket of Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
(Regio) nummer0186 (+31186)
Inwoners Mijnsheerenland28771
Postcodegebied3270
WijkenHeinenoord
Plaatsen nabijverzekering-goudswaard, inboedelverzekering-piershil, polis-nieuw-beijerland, verzekering-ouddorp, verzekeringspakket-den-bommel en ooltgensplaat
inboedelverzekering-mijnsheerenland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Mijnsheerenland april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in je appartement. Van albums tot en met prothesen(gebit e.a.): een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot ook Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €4 tot ruim €16,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (3270), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Mijnsheerenland)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn ASR Voordeelpakket (Allrisk) of misschien ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3270, 3271? Bekijk nu online alle verzekeraars en check de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Mijnsheerenland

 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,50 bij SNS, Nederlanden van Nu of ANWB. Via enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Mijnsheerenland.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Mijnsheerenland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: je gooit wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop & een kinderwagen.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

T. Dijkstra, Mijnsheerenland (april 2024)