Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Driebruggen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Driebruggen (gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, brand. Onder andere bij Centraal Beheer, De Goudse of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan stofzuiger of een kapotte koelkast. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Driebruggen sluit je af met behulp van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket en/of FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Regionummer0348 (+31348)
Aantal inwoners Driebruggen33451
Postcodegebied3465
BuurtschappenBodegraven
Naburige plaatsenverzekering-papekop, inboedelverzekering-linschoten, polis-haarzuilens, verzekering-jaarsveld, verzekeringspakket-de-meern en vleuten
inboedelverzekering-driebruggen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Driebruggen juni 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van afwasmachine tot en met iPhone: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen t/m Interpolis: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €4 en ongeveer €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (3465), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Driebruggen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Allianz Inboedelverzekering (EUG) of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3465? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Driebruggen

 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €7,50 bij Ditzo, Reaal of Centraal Beheer. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Driebruggen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Driebruggen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst wijn over het tapijt van een familielid maar tevens: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone + een gehoorapparaat.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

J. van Leeuwen, Driebruggen (juni 2024)