Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Piershil

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Piershil (gemeente Korendijk, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als blikseminslag, brand, wateroverlast, diefstal. Bij bedrijven als Allsecur, FBTO of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan pannen/schalen of een defecte laptop. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Piershil ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Centraal Beheer pakket of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
Regionummer0186 (+31186)
Inwoners Piershil10825
Postcodes3265
WijkenNieuw-Beijerland
Plaatsen in de buurtverzekering-nieuw-beijerland, inboedelverzekering-den-bommel, polis-ooltgensplaat, verzekering-stellendam, verzekeringspakket-achthuizen en oude-tonge
inboedelverzekering-piershil

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Piershil september 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle producten in een woongelegenheid. Van kapstok t/m prothesen(gebit e.a.): vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot aan Delta Lloyd: de keuze is enorm. De kosten lopen op van €5,75 en €11,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: London Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (3265), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Piershil)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Geholpen door de vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. ASR Voordeelpakket (Allrisk) of Turien & Co Woonhuisverzekering Prima. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3265? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Piershil

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €14,00 bij Zelf, OHRA of Aegon. Door middel van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Piershil.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Piershil biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst rode wijn over het tapijt van iemand maar tevens: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + kleding.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

I. Veenstra, Piershil (september 2023)