Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maasdam

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Maasdam (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, storm, water, vandalisme. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, Unigarant of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan babyfoon en/of schade aan een vloerkleed. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Maasdam sluit je af aan de hand van onze adviestool. Denk aan polissen van Univé pakket en ook Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
(Regio) nummer078 (+3178)
Bewoners Maasdam28771
Postcodegebied3299
BuurtschappenHeinenoord
Plaatsen in de buurtverzekering-puttershoek, inboedelverzekering-s-gravendeel, polis-mookhoek, verzekering-heinenoord, verzekeringspakket-strijensas en klaaswaal
inboedelverzekering-maasdam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Maasdam juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle producten in je appartement. Van gordijnrails tot aan kinderwagen: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot aan NowGo: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €4,5 tot ruim €12,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Verzekeruzelf.nl pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (3299), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Maasdam)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Dankzij de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. InShared Inboedelverzekering of wellicht Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3299? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Maasdam

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €11,50 bij Europeesche, Interpolis of Allsecur. Middels enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Maasdam.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Maasdam vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: een smartphone laten vallen en bijvoorbeeld: je morst een glas cola over de bank van een familielid. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & een kinderwagen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

P. van der Horst, Maasdam (juni 2024)