Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering s-Gravendeel

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in s-Gravendeel (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, water, bliksem, vandalisme. Bij ondernemingen als Turien en Co, Europeesche of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan tegelvloer of schade aan kleding. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van s-Gravendeel bekijk je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
(Net) nummer078 (+3178)
Bewoners s-Gravendeel28771
Postcodes3295
WijkenHeinenoord
Plaatsen in de omgevingverzekering-mookhoek, inboedelverzekering-strijensas, polis-klaaswaal, verzekering-mijnsheerenland, verzekeringspakket-zuid-beijerland en numansdorp
inboedelverzekering-s-gravendeel

Inboedelverzekeringen vergelijken in s-Gravendeel mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in een woongelegenheid. Van glas- en aardewerk t/m (elektrische) dekens: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot en met Europeesche: er valt veel te kiezen. Premies variëren van €4,5 tot wel €12,25. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (3295), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in s-Gravendeel)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Klaverblad Opstalverzekering Royaal of wat te denken van De Goudse Privé Pakket Online. Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3295? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in s-Gravendeel

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €11,75 bij ZLM, InShared of Turien en Co. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in s-Gravendeel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor s-Gravendeel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een macbook laten vallen en bijvoorbeeld: je stoot in een winkel iets om. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn spullen op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en sportuitrusting.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

D. van Vliet, s-Gravendeel (mei 2024)