Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Puttershoek

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Puttershoek (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, brand, diefstal, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Allianz, De Goudse of InShared. Denk aan schade aan tegelvloer of denk aan een gestolen computer. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Puttershoek sluit je af aan de hand van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket maar ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
Netnummer078 (+3178)
Inwoners Puttershoek28771
Postcodes3297
WijkenHeinenoord
Plaatsen in de omgevingverzekering-s-gravendeel, inboedelverzekering-mookhoek, polis-strijensas, verzekering-westmaas, verzekeringspakket-klaaswaal en zuid-beijerland
inboedelverzekering-puttershoek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Puttershoek april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in je appartement. Van aquarium t/m pantalons: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een artikel aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot en met InShared: heel veel verschillende opties. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €4,5 tot wel €15,25. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van onder andere het soort dekking, waarde inboedel, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Univé pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (3297), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Puttershoek)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke case is verschillend. Geholpen door de bovenstaande vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of wat te denken van Univé Woonpakket (AR). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsbedrijven die rijmen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3297? Bekijk nu met onze tool alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Puttershoek

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Aegon Inboedel Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €9,75 bij EAG Assuradeuren, Nederlanden van Nu of Turien en Co. Geholpen door de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Puttershoek.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Puttershoek staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend en bijvoorbeeld: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & sieraden.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

Y. de Leeuw, Puttershoek (april 2024)