Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rhenoy

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Rhenoy (gemeente Geldermalsen, Gelderland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als vandalisme, brand, blikseminslag, storm. Bij bedrijven als Allianz, Delta Lloyd of Lancyr. Denk aan schade aan medische apparatuur en/of een kapotte TV. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Rhenoy sluit je af dankzij onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket of ING pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
(Regio) nummer0345 (+31345)
Aantal inwoners Rhenoy26346
Postcodegebieden4152
WijkenGeldermalsen
Plaatsen in de buurtverzekering-acquoy, inboedelverzekering-asperen, polis-schoonrewoerd, verzekering-zijderveld, verzekeringspakket-lexmond en hei–en-boeicop
inboedelverzekering-rhenoy

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rhenoy november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van cd’s tot aan tassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot ook ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven lopen op van €9,75 en €11,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Interpolis november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (4152), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Rhenoy)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering (AR) of misschien FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij de aanvraag die je doet. In de volgende stap kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4152? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Rhenoy

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €7,25 bij FBTO, London Verzekeringen of Allsecur. Geholpen door enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Rhenoy.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Rhenoy staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn bezittingen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera en drumstel.

‘Een totale woonverzekering voor alles

J. van Doorn, Rhenoy (november 2023)