Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Montferland

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Montferland (gemeente Montferland, Gelderland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, storm, vandalisme, water. Bij bedrijven als Bovag, Zelf of SNS. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. schilderijen of bijvoorbeeld een stukke wasmachine. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Montferland achterhaal je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
Regionummer0314 (+31314)
Bewoners Montferland35173
Postcodegebied7038
Buurtschappens-Heerenberg
Naburige plaatsenverzekering-Molenwaard, inboedelverzekering-Moerdijk, polis-Mill en Sint Hubert, verzekeringspakket-Midden-Groningen, Midden-Drenthe en verzekeraar-Midden-Delfland
inboedelverzekering-montferland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Montferland mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in je appartement. Van sieraden tot autoped: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen tot en met Ditzo: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €5 en ongeveer €13,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Interpolis pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (7038), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Montferland)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet of wellicht Lancyr Woonhuisverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Zodoende vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7038? Check nu op deze site alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Montferland

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, REAAL Verzekeringen of Bovag. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Montferland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Montferland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van een familielid of: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als s-Heerenberg, Brakel, Didam.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader & sieraden.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

P. Peeters, Montferland (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente