Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zwolle

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Zwolle (gemeente Zwolle, Overijssel)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, storm, blikseminslag. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, EAG Assuradeuren of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fietsen of denk aan een stukke TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Zwolle detecteer je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteZwolle
Regionummer038 (+3138)
Inwoners Zwolle124896
Postcodes8000
BuurtenBinnenstad
Plaatsen in de regioverzekering-Zwijndrecht, inboedelverzekering-Zwartewaterland, polis-Zutphen, verzekeringspakket-Zundert, Zuidplas en verzekeraar-Zuidhorn
inboedelverzekering-zwolle

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zwolle mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van afzuigkap tot aan kleding: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen t/m NowGo: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €8 tot wel €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (8000), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Zwolle)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door de tool hierboven signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Turien & Co Woonpakketverzekering Primair of Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan beperk je je tot aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. Daarna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8000, 8001, 8002, 8003, 8004, 8007, 8011, 8012, 8013, 8014, 8015, 8016, 8017, 8019, 8021, 8022, 8023, 8024, 8025, 8026, 8028, 8031, 8032, 8033, 8034, 8035, 8041, 8042, 8043, 8044, 8045? Vergelijk direct online alle maatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Zwolle

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • InShared Opstalverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €10,50 bij HEMA, Independer of Bruns ten Brink. Door middel van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Zwolle.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zwolle vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren en ook: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Binnenstad, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Westenholte, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden, Berkum, Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum, Soestweteringlanden.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & een verrekijker.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

M. de Bruijn, Zwolle (mei 2024)