Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Plasmolen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Plasmolen (gemeente Mook en Middelaar, Limburg)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, brand, inbraak, water. Onder andere bij Centraal Beheer, FBTO of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan strijkijzer of denk aan kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Plasmolen ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket en ook ING pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
(Regio) nummer024 (+3124)
Bewoners Plasmolen7755
Postcodegebieden6586
WijkenMook
Naburige plaatsenverzekering-mook, inboedelverzekering-molenhoek, polis-malden, verzekering-persingen, verzekeringspakket-kekerdom en leuth
inboedelverzekering-plasmolen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Plasmolen mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in huis. Van levensmiddelen t/m cv-ketel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden t/m Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €9,25 tot aan €15. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, waar je woont, eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nederlanden van Nu afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6586), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Plasmolen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool zie je alleen nog aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6586? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Plasmolen

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,50 bij SNS, InShared of Allsecur. Door middel van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Plasmolen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Plasmolen vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman en: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Mook, Middelaar.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur of een verrekijker.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

N. Jonker, Plasmolen (mei 2024)