Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schuinesloot

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Schuinesloot (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als wateroverlast, blikseminslag, diefstal, vandalisme. Bij ondernemingen als Bovag, Europeesche of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan computer of schade aan sieraden. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Schuinesloot detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van SNS pakket en HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0523 (+31523)
Aantal inwoners Schuinesloot59687
Postcodegebieden7777
BuurtschappenAne
Plaatsen in de regioverzekering-slagharen, inboedelverzekering-lutten, polis-nieuw-schoonebeek, verzekering-dalerveen, verzekeringspakket-weiteveen en zandpol
inboedelverzekering-schuinesloot

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schuinesloot mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in je appartement. Van oven tot ook toiletartikelen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot Interpolis: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €7,25 tot ruim €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcodegebied, hoogte eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Univé afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (7777), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Schuinesloot)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) of wellicht Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor zie je alleen nog verzekeraars die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7777? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Schuinesloot

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €13,75 bij De Goudse, Nationale Nederlanden of DAK. Dankzij de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Schuinesloot.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Schuinesloot vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst wijn over de bank van de buurvrouw en: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn spullen onderweg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en sportuitrusting.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

Q. de Jong, Schuinesloot (mei 2021)