Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mariënberg

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Mariënberg (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. diefstal, storm, blikseminslag, vandalisme. Bij partijen als Bruns ten Brink, EAG Assuradeuren of Nederlanden van Nu. Je kunt dan denken aan schade aan (tuin)gereedschap of denk aan een gestolen computer. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Mariënberg detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Allianz pakket en Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Aantal inwoners Mariënberg59687
Postcodegebieden7692
WijkenAne
Plaatsen nabijverzekering-bergentheim, inboedelverzekering-daarle, polis-daarlerveen, verzekering-geesteren, verzekeringspakket-geerdijk en beerzerveld
inboedelverzekering-marienberg

Inboedelverzekeringen vergelijken in Mariënberg mei 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in huis. Van afzuigkap tot en met pantalons: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant tot ook OHRA: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €8 tot aan €14. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: DAK afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (7692), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Mariënberg)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis of wellicht Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw eisen. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7692? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en kies de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Mariënberg

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €7,00 bij EAG Assuradeuren, InShared of Allianz. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Mariënberg.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Mariënberg biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend maar tevens: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een verrekijker.

‘Perfecte service en online declaren

C. Willemsen, Mariënberg (mei 2021)