Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sibculo

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Sibculo (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als diefstal, vandalisme, blikseminslag, brand. Bij bedrijven als Allsecur, Delta Lloyd of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan speelgoed en/of een defecte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Sibculo detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en ook FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0523 (+31523)
Bewoners Sibculo59687
Postcodegebied7693
BuurtschappenAne
Plaatsen in de regioverzekering-marienberg, inboedelverzekering-bergentheim, polis-daarle, verzekering-langeveen, verzekeringspakket-daarlerveen en geerdijk
inboedelverzekering-sibculo

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Sibculo mei 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van gordijnrails tot ook wasdroger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot aan FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €4 tot ruim €16,25. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar De Goudse afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (7693), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Sibculo)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid of wellicht Allianz Inboedelverzekering (AR). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Daarna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7693? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en check de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Sibculo

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Allsecur Compleet
 • ZLM Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij Delta Lloyd, InShared of Centraal Beheer. Via de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Sibculo.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Sibculo dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond springt iemand omver of: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en sieraden.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

P. Meijer, Sibculo (mei 2021)