Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bergentheim

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Bergentheim (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, vandalisme, brand, storm. Bij partijen als Turien en Co, Univé of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan ijskast of wat te denken van een kapotte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Bergentheim sluit je af aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Unigarant pakket en/of ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0523 (+31523)
Inwoners Bergentheim59687
Postcodes7690
BuurtschappenAne
Naburige plaatsenverzekering-daarle, inboedelverzekering-daarlerveen, polis-geerdijk, verzekering-westerhaar-vriezenveensewijk, verzekeringspakket-beerzerveld en vroomshoop
inboedelverzekering-bergentheim

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Bergentheim mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van platenspeler t/m prothesen(gebit e.a.): goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot ook NowGo: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand fluctueren tussen de €4,5 tot ruim €11,5. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7690), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Bergentheim)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw wensen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7690, 7691? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Bergentheim

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €7,50 bij Ditzo, Interpolis of Bovag. Aan de hand van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Bergentheim.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Bergentheim staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands laptop van tafel en: je stoot iemands smartphone van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en kleding.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

R. Bakker, Bergentheim (mei 2021)