Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Daarle

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Daarle (gemeente Hellendoorn, Overijssel)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als diefstal, brand, wateroverlast, vandalisme. Bij bedrijven als Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. DVD-speler of een stukke koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Daarle achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Univé pakket maar ook Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.


ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
(Net) nummer0546 (+31546)
Aantal inwoners Daarle35651
Postcodegebied7688
BuurtenHellendoorn
Plaatsen in de regioverzekering-daarlerveen, inboedelverzekering-geerdijk, polis-beerzerveld, verzekering-bruinehaar, verzekeringspakket-vroomshoop en langeveen
inboedelverzekering-daarle

Inboedelverzekeringen vergelijken in Daarle april 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van sieraden tot ook (elektrische) dekens: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Verzekeruzelf.nl t/m Interpolis: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €4 en ongeveer €13. Het tarief wordt bepaald door zaken als het type polis, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bruns ten Brink afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (7688), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Daarle)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of misschien ZLM Gezinspakket. Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die matchen met jouw eisen. Vervolgens kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7688? Bekijk zelf via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Daarle

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs bedraagt soms wel €13,25 bij SNS, Independer of Aon Direct. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Daarle.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Daarle vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over de bank van iemand of: je stoot in een winkel iets om. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn eigendommen on the go met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spiegelreflexcamera en sieraden.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Fam. Verbeek, Daarle (april 2020)