Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Enkhuizen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Enkhuizen (gemeente Enkhuizen, Noord-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, water, storm, inbraak. Bij partijen als Allianz, De Goudse of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. verzamelingen of schade aan een vloerkleed. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Enkhuizen achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEnkhuizen
(Net) nummer0228 (+31228)
Aantal inwoners Enkhuizen18455
Postcodegebied1600
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Emmen, inboedelverzekering-Elburg, polis-Eindhoven, verzekeringspakket-Eijsden-Margraten, Eersel en verzekeraar-Eemsmond
inboedelverzekering-enkhuizen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Enkhuizen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van platenspeler tot iPad: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer iets vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot ook De Goudse: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6,25 en ongeveer €13,25. De premie wordt bepaald door o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: BLG wonen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1600), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Enkhuizen)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Lancyr Woonverzekering of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1600, 1601, 1602? Bekijk nu via internet alle aanbieders en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Enkhuizen

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • HEMA Woonverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij EAG Assuradeuren, Independer of Bovag. Middels de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Enkhuizen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Enkhuizen biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van een familielid of: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer complete modules. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00, Wijk 01.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn bezittingen on the go en buiten in goede handen. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera & een muziekinstrument.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

A. Schipper, Enkhuizen (juli 2024)