Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bovenkarspel

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Bovenkarspel (gemeente Stede Broec, Noord-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, bliksem, water, inbraak. Onder andere bij ASR Verzekeringen, De Goudse of Klaverblad. Denk aan schade aan frituurpan of wat te denken van schade aan computers. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Bovenkarspel achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan Aegon pakket en HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
(Regio) nummer0228 (+31228)
Aantal inwoners Bovenkarspel21493
Postcodes1610
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-oosterleek, inboedelverzekering-wijdenes, polis-hem, verzekering-jisp, verzekeringspakket-venhuizen en assendelft
inboedelverzekering-bovenkarspel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Bovenkarspel juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van kapstok tot en met zonnebank: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot ook Generali: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €8,75 tot aan €16. Het tarief wordt berekend op basis van zaken als het type polis, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (1610), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bovenkarspel)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Denk aan Univé Woonpakket (EUG) of misschien Allianz Inboedelverzekering (EUG). Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je filteren op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1610, 1611? Vergelijk direct met onze tool alle aanbieders en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bovenkarspel

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij EAG Assuradeuren, nowGo of Aon Direct. Geholpen door de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Bovenkarspel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Bovenkarspel biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman of: je morst een kop koffie over de bank van een familielid. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00, Wijk 01.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer en een kinderwagen.

‘Een totale woonverzekering voor alles

X. Vermeulen, Bovenkarspel (juli 2024)