Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aarlanderveen

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Aarlanderveen (gemeente Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld water, storm, bliksem, inbraak. Bij partijen als Allianz, De Goudse of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan espressomachine of bijvoorbeeld schade aan sieraden. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Aarlanderveen ontdek je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en ook Lancyr pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
(Net) nummer0172 (+31172)
Inwoners Aarlanderveen107960
Postcodegebied2445
WijkenOudshoorn
Plaatsen in de regioverzekering-nieuwveen, inboedelverzekering-zevenhoven, polis-noorden, verzekering-hazerswoude-dorp, verzekeringspakket-nieuwerbrug-aan-den-rijn en bodegraven
inboedelverzekering-aarlanderveen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Aarlanderveen juli 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van albums t/m laptop: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot ook Klaverblad: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €9 en €11,75. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (2445), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Aarlanderveen)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door de bovenstaande vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid) of ANWB Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2445? Bekijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Aarlanderveen

 • Lancyr Woonverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij SNS, Polis Direct of DAK. Via enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Aarlanderveen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Aarlanderveen vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend of: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn eigendommen onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet of kleding.

‘Mijn huis goed verzekerd

B. van Beek, Aarlanderveen (juli 2020)