Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ter Apelkanaal

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Ter Apelkanaal (gemeente Westerwolde, Groningen)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. vandalisme, storm, diefstal, wateroverlast. Bij bedrijven als DAK, Zelf of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan sport/hobbyartikelen en/of een gestolen laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Ter Apelkanaal sluit je af dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Ter Apelkanaal8971
Postcodes9563
WijkenBellingwolde
Plaatsen in de regioverzekering-ter-apel, inboedelverzekering-sellingen, polis-bourtange, verzekering-westdorp, verzekeringspakket-vlagtwedde en eesergroen
inboedelverzekering-ter-apelkanaal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Ter Apelkanaal oktober 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van glas- en aardewerk tot aan servies: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot en met FBTO: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot aan €13,25. Het bedrag wordt berekend op basis van zaken als het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9563), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Ter Apelkanaal)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Unigarant Inboedelverzekering of wat te denken van Unigarant Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9563? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Ter Apelkanaal

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Aegon Opstal Basis
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,50 bij De Goudse, REAAL Verzekeringen of ANWB. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Ter Apelkanaal.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Ter Apelkanaal vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman of: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en een kinderwagen.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

E. van der Meer, Ter Apelkanaal (oktober 2021)