Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Deventer

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Deventer (gemeente Deventer, Overijssel)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. diefstal, brand, storm, blikseminslag. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Ditzo of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan spiegels of gebroken servies. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Deventer detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld SNS pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
(Net) nummer0575 (+31575)
Inwoners Deventer98869
Postcodegebieden7400
WijkenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-Deurne, inboedelverzekering-Den Helder, polis-Den Haag, verzekeringspakket-Delfzijl, Delft en verzekeraar-De Wolden
inboedelverzekering-deventer

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Deventer november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in een woongelegenheid. Van kruiden tot overjassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer tot en met OHRA: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6,5 tot wel €10,75. De premie komt tot stand door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aegon dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (7400), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Deventer)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Unigarant Inboedelverzekering of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Vervolgens kan je filteren op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7400, 7401, 7411, 7412, 7413, 7414, 7415, 7416, 7417, 7418, 7419, 7420, 7421, 7422, 7423, 7424, 7425, 7426, 7427, 7428? Check nu op deze site alle aanbieders en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Deventer

 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,50 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of Allsecur. Geholpen door een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Deventer.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Deventer vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders en: je morst wijn over de bank van een familielid. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Binnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat & drumstel.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

X. van der Veen, Deventer (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente