Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Demen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Demen (gemeente Oss, Groningen)? Dankzij deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als bliksem, inbraak, storm, brand. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Zelf of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan medische apparatuur of wat te denken van schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Demen bekijk je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket of Independer pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Netnummer0486 (+31486)
Inwoners Demen90003
Postcodes5352
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-berghem, inboedelverzekering-alem, polis-velddriel, verzekering-well, verzekeringspakket-hoenzadriel en kerkdriel
inboedelverzekering-demen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Demen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in de woning. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot en met prothesen(gebit e.a.): vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een item aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €9,5 tot ruim €10,5. De premie kent zijn oorsprong in onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: BLG wonen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5352), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Demen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van onze tool ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of misschien Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor beperk je je tot verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5352, 5354? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Demen

 • HEMA Woonverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Generali Woonpakket
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €12,00 bij Ditzo, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Demen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Demen vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jij maakt krassen op de auto van de buurman of: je stoot iemands laptop van tafel. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en gitaar.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

N. van de Velden, Demen (juli 2024)