Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Papenhoven

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Papenhoven (gemeente Sittard-Geleen, Limburg)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. vandalisme, diefstal, storm, wateroverlast. Bij bedrijven als ABN AMRO, HEMA of nowGo. Denk aan schade aan oven of denk aan schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Papenhoven ontdek je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket maar ook Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Regionummer046 (+3146)
Bewoners Papenhoven93555
Postcodes6124
BuurtschappenLimbrichterveld
Plaatsen in de regioverzekering-holtum, inboedelverzekering-buchten, polis-born, verzekering-ohe-en-laak, verzekeringspakket-nieuwstadt en roosteren
inboedelverzekering-papenhoven

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Papenhoven april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in de woning. Van naai- en breimachine tot en met warmtepomp: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz t/m Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €7,25 tot aan €10,5. Het tarief komt tot stand door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6124), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Papenhoven)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de tool hierboven check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid of wellicht Univé Opstalverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6124? Vergelijk direct met onze tool alle maatschappijen en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Papenhoven

 • Allsecur Compleet
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €8,50 bij Zelf, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Papenhoven.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Papenhoven dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand en: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + sieraden.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

R. van Doorn, Papenhoven (april 2024)