Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Buchten

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Buchten (gemeente Sittard-Geleen, Limburg)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, brand, water, vandalisme. Bij partijen als BLG wonen, De Goudse of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan terreinafscheiding of wat te denken van een defecte laptop. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Buchten ontdek je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket maar ook InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Regionummer046 (+3146)
Aantal inwoners Buchten93555
Postcodegebieden6122
BuurtenLimbrichterveld
Plaatsen nabijverzekering-born, inboedelverzekering-nieuwstadt, polis-roosteren, verzekering-maria-hoop, verzekeringspakket-susteren en sint-joost
inboedelverzekering-buchten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Buchten juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van vitrages tot aan schrijfmachine: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van SNS tot ook FBTO: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €7,75 tot aan €14,25. Het bedrag wordt berekend op basis van onder andere type dekking, waarde inboedel, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Unigarant inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (6122), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Buchten)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Aan de hand van de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) of juist ZLM Inboedel. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Middels de tool zie je alleen nog aanbieders die matchen met jouw wensenpakket. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6122? Check nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Buchten

 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €7,00 bij Europeesche, Independer of BLG wonen. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Buchten.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Buchten vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas cola over de bank van iemand en ook: je morst een glas drinken over de bank van iemand. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet & drumstel.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

Fam. Huisman, Buchten (juni 2024)