Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Munnekezijl

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Munnekezijl (gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland, Friesland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. storm, vandalisme, diefstal, blikseminslag. Bij bedrijven als ABN AMRO, FBTO of SNS. Denk aan schade aan sport/hobbyartikelen of bijvoorbeeld gestolen sieraden. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Munnekezijl bekijk je met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket maar ook Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
Regionummer0594 (+31594)
Aantal inwoners Munnekezijl12811
Postcodegebieden9853
BuurtschappenKollum
Plaatsen in de regioverzekering-warfstermolen, inboedelverzekering-burum, polis-visvliet, verzekering-den-horn, verzekeringspakket-pieterzijl en grijpskerk
inboedelverzekering-munnekezijl

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Munnekezijl november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van game consoles t/m barbecue: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz tot ook FBTO: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €6,25 tot ruim €16. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over InShared dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9853), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Munnekezijl)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk) of misschien ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9853? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Munnekezijl

 • Univé Woonpakket (AR)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,00 bij FBTO, Independer of ASR Verzekeringen. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Munnekezijl.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Munnekezijl biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst bier over de bank van de buurman en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen op weg en buiten in goede handen. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera & sportuitrusting.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

Y. van de Wal, Munnekezijl (november 2023)