Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sint-Maartensdijk

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Sint-Maartensdijk (gemeente Tholen, Zeeland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld blikseminslag, wateroverlast, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als ABN AMRO, ZLM of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. parket of schade aan muziekinstrumenten. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Sint-Maartensdijk sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket maar ook HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Aantal inwoners Sint-Maartensdijk25421
Postcodegebieden4695
BuurtschappenTholen
Plaatsen in de regioverzekering-scherpenisse, inboedelverzekering-poortvliet, polis-nieuw-vossemeer, verzekering-halsteren, verzekeringspakket-sint-philipsland en heijningen
inboedelverzekering-sint-maartensdijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sint-Maartensdijk november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van glaswerk tot aan servies: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot ook De Goudse: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand schommelen tussen €9 en ongeveer €15,25. De premie kent zijn oorsprong in factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ING polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (4695), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Sint-Maartensdijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de tool hierboven signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Reaal Inboedelverzekering Allrisk of wellicht Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Zodoende beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4695? Vergelijk direct via internet alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Sint-Maartensdijk

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €10,00 bij SNS, REAAL Verzekeringen of Avéro Achmea. Via enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Sint-Maartensdijk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Sint-Maartensdijk biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands kunstwerk van tafel en bijvoorbeeld: je morst wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone + een rollator.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

T. Evers, Sint-Maartensdijk (november 2023)