Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldambt

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Oldambt (gemeente Oldambt, Groningen)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als Allianz, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. Denk aan schade aan e-reader of een stukke TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oldambt ontdek je door gebruik te maken van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket en/of Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOldambt
(Regio) nummer0597 (+31597)
Bewoners Oldambt38228
Postcodes9670
WijkenWinschoten
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oisterwijk, inboedelverzekering-Oirschot, polis-Oegstgeest, verzekeringspakket-Nuth, Nunspeet en verzekeraar-Nuenen, Gerwen en Nederwetten
inboedelverzekering-oldambt

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oldambt november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van afzuigkap tot en met kinderwagen: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat iets aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot aan De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8,25 en €10,75. De premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Europeesche polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9670), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Oldambt)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Via de polisvergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Klaverblad Verzekeringspakket Royaal of misschien Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw voorwaarden. Daarna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9670, 9671, 9672, 9673, 9674, 9675? Vergelijk nu online verzekeringsmaatschappijen en vindt de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oldambt

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Allsecur Uitgebreid
 • De Goudse Opstalverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €11,75 bij Univé, Nationale Nederlanden of Allianz. Aan de hand van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oldambt.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oldambt biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw of: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman. Het pluspunt van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Winschoten, Finsterwolde, Drieborg, Beerta, Nieuw-Beerta, Nieuweschans, Scheemda-Heiligerlee, Westerlee, Noord, Midwolda, Nieuwolda.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan filmapparatuur en een kinderwagen.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Dhr. de Boer, Oldambt (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente