Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oisterwijk

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oisterwijk (gemeente Oisterwijk, Noord-Brabant)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als water, bliksem, storm, vandalisme. Bij partijen als Allianz, ZLM of nowGo. Denk aan schade aan bestek en/of schade aan kleding. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oisterwijk detecteer je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Aegon pakket of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
Regionummer013 (+3113)
Inwoners Oisterwijk25835
Postcodegebied5060
BuurtenVerspr.h.
Plaatsen in de regioverzekering-Oirschot, inboedelverzekering-Oegstgeest, polis-Nuth, verzekeringspakket-Nunspeet, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en verzekeraar-Noordwijkerhout
inboedelverzekering-oisterwijk

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oisterwijk december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van vriezer tot ook sportuitrusting: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot aan Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6,75 en ongeveer €11,75. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Ditzo december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5060), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Oisterwijk)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Via de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld SNS Inboedelverzekering of wellicht Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor vind je maatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5060, 5061, 5062, 5063? Bekijk nu op deze site alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oisterwijk

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,75 bij Unigarant, London Verzekeringen of ABN AMRO. Geholpen door enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oisterwijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Oisterwijk biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je morst bier over het tapijt van een vriend. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & kleding.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

Fam. de Wit, Oisterwijk (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente