Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noordwijk

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Noordwijk (gemeente Noordwijk, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als storm, vandalisme, water, brand. Onder andere bij Aon Direct, FBTO of nowGo. Denk aan schade aan apparatuur of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Noordwijk detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Centraal Beheer pakket en ook HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNoordwijk
(Net) nummer0594 (+31594)
Inwoners Noordwijk25760
Postcodegebieden2200
WijkenNoordwijk-Binnen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Noordoostpolder, inboedelverzekering-Noordenveld, polis-Noord-Beveland, verzekeringspakket-Nissewaard, Nijmegen en verzekeraar-Nijkerk
inboedelverzekering-noordwijk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Noordwijk december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in een woongelegenheid. Van afzuigkap tot ook badkameraccessoires: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot en met ING: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €9 en €11. Het bedrag kent zijn oorsprong in factoren als type dekking, waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Centraal Beheer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (2200), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Noordwijk)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid of Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2200, 2201, 2202, 2203, 2204? Check nu met onze tool alle aanbieders en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Noordwijk

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,25 bij Ditzo, Lancyr of Allsecur. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Noordwijk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Noordwijk staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst bier over een meubel van de buurman en bijvoorbeeld: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Noordwijk-Binnen, Noordwijk Aan Zee.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn eigendommen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + een muziekinstrument.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

I. de Lange, Noordwijk (december 2023)