Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten (gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noord-Brabant)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, inbraak, bliksem, brand. Bijvoorbeeld bij ANWB, Huis In Eén Verzekeringen of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. zonwering en/of schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nuenen, Gerwen en Nederwetten sluit je af via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket en/of HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteNuenen, Gerwen en Nederwetten
(Net) nummer040 (+3140)
Aantal inwoners Nuenen, Gerwen en Nederwetten22763
Postcodegebieden5670
WijkenNuenen
Plaatsen in de regioverzekering-Noordwijkerhout, inboedelverzekering-Noordwijk, polis-Noordoostpolder, verzekeringspakket-Noordenveld, Noord-Beveland en verzekeraar-Nissewaard
inboedelverzekering-nuenen-gerwen-en-nederwetten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van gordijnen tot ook wasdroger: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer t/m Interpolis: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €5,75 en €12,25. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: De Goudse december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5670), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nuenen, Gerwen en Nederwetten)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij de bovenstaande vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Premium of juist Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vind je maatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5670, 5671, 5672, 5673, 5674? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • SNS Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Lancyr Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €10,50 bij Ditzo, Polis Direct of Allsecur. Dankzij de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Nuenen, Gerwen en Nederwetten biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst wijn over de bank van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nuenen, Gerwen, Nederwetten.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet en een verrekijker.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

Y. Prins, Nuenen, Gerwen en Nederwetten (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente