Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Huijbergen

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Huijbergen (gemeente Woensdrecht, Noord-Brabant)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, bliksem. Onder andere bij BLG wonen, Zelf of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan aquarium/vissen en/of schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Huijbergen bekijk je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Regionummer0164 (+31164)
Aantal inwoners Huijbergen21682
Postcodes4635
BuurtschappenHoogerheide
Plaatsen in de buurtverzekering-hoogerheide, inboedelverzekering-moerstraten, polis-walsoorden, verzekering-kuitaart, verzekeringspakket-ossenisse en kloosterzande
inboedelverzekering-huijbergen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Huijbergen oktober 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in je appartement. Van magnetron tot centrifuge: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea t/m FBTO: er is nogal wat keuze. De kosten lopen op van €4,25 tot wel €15. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Centraal Beheer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (4635), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Huijbergen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door onze tool achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of wat te denken van Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Onze tip: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4635? Bekijk nu online alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Huijbergen

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,25 bij EAG Assuradeuren, London Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Huijbergen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Huijbergen vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en gitaar.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

X. van Dongen, Huijbergen (oktober 2020)