Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zevenaar

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Zevenaar (gemeente Zevenaar, Gelderland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. brand, storm, vandalisme, bliksem. Bij bedrijven als Turien en Co, Zelf of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan sanitair of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Zevenaar achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en ook Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
Netnummer0316 (+31316)
Bewoners Zevenaar32269
Postcodegebieden6900
BuurtschappenHerwen
Plaatsen in de regioverzekering-Zeist, inboedelverzekering-Zeewolde, polis-Zederik, verzekeringspakket-Zandvoort, Zaltbommel en verzekeraar-Zaanstad
inboedelverzekering-zevenaar

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Zevenaar juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in je appartement. Van zonwering t/m handschoenen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle spullen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allianz tot aan FBTO: de keuze is enorm. Premies liggen gewoonlijk tussen €9,25 en €13,75. Het tarief wordt berekend op basis van factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ANWB polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (6900), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Zevenaar)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van de vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk) of wat te denken van Bovag Thuispakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool zie je alleen nog aanbieders die matchen met je eigen uniek vraag. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6900, 6901, 6902, 6903, 6904, 6905? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zevenaar

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,50 bij Generali, Reaal of Allianz. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Zevenaar.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Zevenaar vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet of gitaar.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

A. Smits, Zevenaar (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente