Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zeist

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Zeist (gemeente Zeist, Utrecht)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, storm, bliksem, brand. Onder andere bij Allsecur, Ditzo of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan strijkijzer/-plank of gebroken servies. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Zeist achterhaal je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en/of Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteZeist
Regionummer030 (+3130)
Inwoners Zeist62258
Postcodegebied3700
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Zeewolde, inboedelverzekering-Zederik, polis-Zandvoort, verzekeringspakket-Zaltbommel, Zaanstad en verzekeraar-Woudrichem
inboedelverzekering-zeist

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zeist mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van levensmiddelen t/m kampeeruitrusting: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een product vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal t/m Interpolis: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €6,75 en €12,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ANWB pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3700), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Zeist)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Via de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3700, 3701, 3702, 3703, 3704, 3705, 3706, 3707, 3708, 3709? Bekijk zelf via internet verzekeringsmaatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zeist

 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €9,75 bij Europeesche, Nationale Nederlanden of ASR Verzekeringen. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Zeist.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Zeist vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum Zeist, Zeist-Noord, Zeist-West, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Huis Ter Heide, Bosch en Duin.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer of kleding.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

L. Martens, Zeist (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente