Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Urk

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Urk (gemeente Urk, Flevoland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, bliksem. Bij ondernemingen als Bovag, Ditzo of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan droogtrommel of denk aan een kapotte wasmachine. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Urk ontdek je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Allianz pakket en ook FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteUrk
(Regio) nummer0527 (+31527)
Inwoners Urk19987
Postcodegebied8320
BuurtschappenUrk
Plaatsen in de regioverzekering-Uithoorn, inboedelverzekering-Uitgeest, polis-Uden, verzekeringspakket-Tytsjerksteradiel, Tynaarlo en verzekeraar-Twenterand
inboedelverzekering-urk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Urk december 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle goederen in een woongelegenheid. Van frituurpan tot aan geyser/boiler: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand schommelen tussen €7,25 en ongeveer €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar FBTO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8320), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Urk)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Denk aan De Goudse Privé Pakket Online of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw eisen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8320, 8321, 8322? Vergelijk direct met onze tool alle verzekeraars en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Urk

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs is al snel zo’n €7,75 bij Delta Lloyd, London Verzekeringen of Turien en Co. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Urk.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Urk biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurman en bijvoorbeeld: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Urk.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn bezittingen onderweg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een laptop & kleding.

‘Nooit meer zorgen over de polis

C. Wolters, Urk (december 2023)